Ελληνική αρχική σελίδα » Συντελεστές

Συντελεστές

Για τη νέα ιστοσελίδα του Ιδρύματος εργάστηκαν οι παρακάτω:

Διαχείριση πλατφόρμας

Γεώργιος Κολιάτσας  gkoliatsas[at]slavstud.uoa[dot]gr 

Όλες οι πληροφορίες που εμπεριέχονται στον παρόντα ιστοχώρο ανήκουν στο Τμήμα Σλαβικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, διατίθενται στους επισκέπτες της για προσωπική μόνον χρήση και είναι δυνατόν να αλλάζουν χωρίς καμία προειδοποίηση.

Επιτρέπεται η χρήση τους και η αναπαραγωγή τους, ολική, μερική ή περιληπτική, με την προϋπόθεση ότι το αναπαραγόμενο προϊόν θα είναι στη συνέχεια ελεύθερα διαθέσιμο μέσω του διαδικτύου και θα υπάρχει ευκρινής και διακριτή αναφορά στην πηγή. Οποιαδήποτε άλλη χρήση απαιτεί την γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα δικαιώματα αναπαραγωγής οποιουδήποτε υλικού του ιστοχώρου, καθώς και για αιτήσεις έγκρισης αναπαραγωγής υλικού, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Ανάπτυξης & Διαχείρισης του Ιστοχώρου κ. Κολιάτσα Γεώργιο.

Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε τον δικτυακό τόπο του Τμήματος, υποδεικνύοντάς μας σφάλματα που εντοπίσατε σ' αυτόν ή στέλνοντάς μας τα σχόλια και τις προτάσεις σας γι' αυτόν στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : gkoliatsas[at]slavstud.uoa[dot]gr