Ελληνική αρχική σελίδα » Φοιτητικά Θέματα » Πρόσθετες υπηρεσίες

Πρόσθετες υπηρεσίες

  • Εστιατόριο

Το εστιατόριο λειτουργεί στο ισόγειο της Φιλοσοφικής, με είσοδο στην δυτική πλευρά του κτηρίου. Εξυπηρετεί όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας που στεγάζονται στην Πανεπιστημιούπολη.

  • Κυλικεία

Κυλικεία υπάρχουν

στο ισόγειο του κτηρίου, στην είσοδο του εστιατορίου

στον τέταρτο όροφο, στο βόρειο μέρος του κτηρίου

  • Εντευκτήριο προσωπικού

Το εντευκτήριο βρίσκεται στον δεύτερο όροφο και εξυπηρετεί το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό της Σχολής.

  • Φωτοτυπείο

Το φωτοτυπείο βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου.

  • Βιβλιοπωλείο

Το βιβλιοπωλείο είναι εγκατεστημένο στο ισόγειο του κτηρίου.

  • Ιατρείο

Η είσοδος του ιατρείου βρίσκεται στη νότια πλευρά του κτηρίου.

Το συμβουλευτικό αυτό κέντρο δέχεται όλους τους φοιτητές της Σχολής και του Πανεπιστημίου Αθηνών και βρίσκεται στον 5ο όροφο του κτηρίου, στην κυψέλη 511.

Το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 οργανώνονται από το Εργαστήριο Ψυχολογικής Συμβουλευτικής Φοιτητών του Πανεπιστημίου Αθηνών Ομάδες οι οποίες έχουν εκπαιδευτικό και βιωματικό χαρακτήρα και είναι οι ακόλουθες:

 

  • Ομάδα Διαχείρισης Οικογενειακών Θεμάτων

Η ομάδα απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και θα ολοκληρωθεί σε 15 δίωρες συναντήσεις κατά την διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2013. Την ομάδα θα συντονίσει ο Σωκράτης Καραμπατέας Συμβουλευτικός Ψυχολόγος. Πριν την έναρξη της ομάδας θα προηγηθούν συνεντεύξεις με τον συντονιστή.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες ή δήλωση συμμετοχής στη Γραμματεία του Εργαστηρίου Ψυχολογικής Συμβουλευτικής Φοιτητών, στο γραφείο 511, καθημερινά 10.00-15.00 (τηλ. 210-7277554) μέχρι τις 28.2.2013.

Η αφίσα

 

  • Ομάδες Αυτογνωσίας

«Ο δρόμος περνάει από μέσα»

Οι Ομάδες Αυτογνωσίας απευθύνονται στους Φοιτητές του Προγράμματος Ψυχολογίας, και κατά προτίμηση τους φοιτητές εκείνους που βρίσκονται στο τρίτο έτος των σπουδών τους και άνω.

Οι ομάδες έχουν βιωματικό χαρακτήρα και θα διεξαχθούν σε 10 τρίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις. Οι ομάδες προσφέρονται στους φοιτητές δωρεάν.

Την ομάδα θα συντονίσουν οι Αναστασία Σοφιανοπούλου, Διδάκτωρ Κλινικής Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπεύτρια, και η Ελένη Κατσάμπα, Κλινική Ψυχολόγος και Ψυχοθεραπεύτρια.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες ή δήλωση συμμετοχής στη Γραμματεία του Εργαστηρίου Ψυχολογικής Συμβουλευτικής Φοιτητών, στη Φιλοσοφική Σχολή, στο γραφείο 511, καθημερινά 10.00 – 15.00.

Η αφίσα


  • Ομάδα Διαχείρισης Άγχους

Η ομάδα αυτή απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών έχει εκπαιδευτικό και βιωματικό χαρακτήρα και θα ολοκληρωθεί σε 10 δίωρες συναντήσεις κατά την διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2012-2013. Την ομάδα θα συντονίσει η Ευανθία Κονταξή, Κλινική Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια, ενώ στον ρόλο της παρατηρήτριας θα είναι η Φαλτσέτα Κατερίνα, Συμβουλευτική Ψυχολόγος. Πριν την έναρξη της ομάδας θα προηγηθούν συνεντεύξεις με την συντονίστρια.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες ή δήλωση συμμετοχής στη Γραμματεία του Εργαστηρίου Ψυχολογικής Συμβουλευτικής Φοιτητών, στο γραφείο 511, καθημερινά 10.00-15.00 (τηλ. 210-7277554) μέχρι τις 31.12.2012.

Η αφίσα


  • Ομαδική Παρέμβαση: Δεξιότητες σύναψης διαπροσωπικών σχέσεων

Η Ομαδική αυτή παρέμβαση απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών έχει εκπαιδευτικό και βιωματικό χαρακτήρα και θα ολοκληρωθεί σε 8 δίωρες συναντήσεις κατά την διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2012-2013. Την ομάδα θα συντονίσει η Έλλη Κουβαράκη και η Μυρτώ Λεμονούδη, Κλινικοί Ψυχολόγοι – Ψυχοθεραπεύτριες. Πριν την έναρξη της ομάδας θα προηγηθούν συνεντεύξεις με τις συντονίστριες.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες ή δήλωση συμμετοχής στη Γραμματεία του Εργαστηρίου Ψυχολογικής Συμβουλευτικής Φοιτητών, στο γραφείο 511, καθημερινά 10.00-15.00 (τηλ. 210-7277554) μέχρι τις 04/02/2013

Η αφίσα

 

Γνωρίζετε το Εργαστήριο Ψυχολογικής Συμβουλευτικής Φοιτητών του Πανεπιστημίου Αθηνών; Επισκεφτείτε το στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.uoa.gr/skf ή στείλτε e-mail

ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ

(Peter Gaehtgens, π. πρυτ. Ελεύθερου Πανεπιστημίου, Βερολίνο)